2022 Abiye Fiyatları hakkında sorularınız için bizi takip edebilirsiniz.

Dolabın en güzel kıyafeti denildiği vakit akla ilk geleceklerden birisi abiye elbiselerdir. Abiye elbise ürünleri oldukça güzel gözükmeyi sağlar. Bu elbiseler; doğum günü partilerinde, düğünlerde, en özel günlerde ve daha pek çok mekanda giyilebilir. Kadın abiye elbise modeli tercih etmek bazı zamanlarda insana güç gelebilir. Tercih etmeyi basitleştirmek için bazı noktalara özen göstermek yeterli olacaktır. Bu bağlamda en kritik mesele kıyafeti giyecek insanın tarzıdır. Hiç kimse tarzına uymayan bir kıyafeti kullanmak istemez. Seçilecek kıyafetin farklı elbiselerle uyumlu olması da önemli bir noktadır.

Kıyafet ile ten renginin uyumlu olması güzelliği bir üst düzeye çıkarabilir. Gözleri koyu renk olan, esmer tenli ve siyah saçlı insanlar, kırmızı abiye elbise modelleriyle güzel bir tarz elde edebilir. Ayrıca teni açığa çıkaracak olan mercan, mor, zeytin yeşili ve beyaz renkleri de tercih edebilir. Mavi gözlü, açık tenli ve kumral saçlı insanlar için de çokça tercih bulunur. Göz rengini açığa çıkaracak olan renkler seçilebilir. Mavi, beyaz, gri ve pembe abiye elbiseler bu noktada güzel bir seçenek olabilir. Diğer taraftan koyu menekşe, leylak ve fuşya gibi mor renkler da uygun bir seçimdir. Açık tenli ve kızıl saçlı insanların da tercihini basitleştirecek bazı tonlar bulunur. Bu insanlar saçlarındaki kızıl tonla kontrast yapacak renkleri tercih edebilir. Sarı ve turuncu arası renkler bu noktada iyi seçeneklerdir. Canlı yeşil ve koyu mavi abiye elbiseler seçilebilir tercihler arasındadır.

Güzel bir abiye uyumu için ton tercihi oldukça önemlidir. Örneğin bordo abiye elbiseler başta birçok tonla uyumlu gibi görünür. Ama kolay bir yanlış elbise uyumunun güzelliğini yok edebilir. Bordo ile uyumlu tonlar ise güzelliği en üst düzeye yükseltir. Bu renkler arasında zeytin yeşili, indigo mavisi, pudra pembesi, bej, siyah gibi tonlar vardır.

Lila tonu da yumuşak görünümüyle abiyelerde göze güzel gelir. Lila elbiseler de pek çok renkle uyum sağlayabilir. Bu ton tesettür giyiminde de çokça tercih edilir. Lila abiye elbiseler; gold, mor, pembe ve siyah tonlarıyla oldukça uyumludur.

2022 Abiye Fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizlere sosyal medyadan da takip edip, ürünlerimize kolayca ulaşabilirsiniz.

Menü