Geçtiğimiz sezon pandemi nedeni ile tesettür mayo modelleri için hazırlanan koleksiyonlarda yeni bir kaç yarı kapalı mayo tasarımı ve haşema modeli eklenip yeni sezona bu şekilde girildiğini belirtmekte yarar var.

Dolayısı ile 2021 haşema ve Tesettür mayo ve yarı kapalı modellerin pek çoğu geçen sene var olan koleksiyonlardan oluşuyor. Türkiye özellikle tesettür giyim sektöründe dünyanın öncü üretici ve tasarımcılarından mayo ve haşema kategorisinde ise özellikle deniz ve turizm ülkesi olması nedeni ile de yine dünyanın en önemli üreticilerin ve tesettür moda markalarının Türkiye’de olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Mayo kumaşı özel olarak üretilen bazı kısımlarında ( Özellikle kapalı ve yarı kapalı tesettür mayolarda ) likranın kullanıldığı hızlı kuruyabilen ve su tutucu özelliğe sahip ipliklerden oluşmaktadır. Mayo’nun kalitesi, kumaş içeriği ile birlikte iç gösterip göstermemesi, sağlam ve esnekliği ile de doğrudan orantılıdır.

Pareo detaylı mayo modelleri: Pareolar tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Minel online mağazamızda tam kapalı tesettür mayolar için sunduğumuz tasarımlardan biri de pareo detaylı mayolardır. Tek pareo kaftan şeklinde sunulan bu mayo modelinde şifon kumaş kullanılıyor. Kaliteli işçilik ve kaliteli kumaş seçeneği sayesinde deniz ya da havuzlarda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Alt üst tunik-tayt mayo modelleri: Yine tesettürlü bayanların en sık tercih ettiği mayo modellerinden biri de ikili tunik alt üst takım mayolar olarak dikkat çekiyor. Bu mayoların en büyük özelliği iki parçadan oluşmasıdır. Üst kısım tunik şeklinde diz boyundadır. Alt kısım ise tercihinize bağlı olarak ister tayt görünümlü ister boru paça kesimlidir.

Fermuar detaylı tam tesettür mayo modelleri: Tam kapalı tesettür mayolar arasında en sık tercih edilen bir diğer model ise yine ikili takım halinde sunulan fermuarlı mayolardır. Bu mayo modellerinin en büyük avantajı kolay giyilebilir ve çıkarılabilir olmasıdır. Üst kısmı diz boyunda olup tunik modeline sahipken boydan boya fermuar detayı ile zenginleştirilmiştir. Genelde bu mayo modellerinde paraşüt kumaş kullanılmaktadır. Kaliteli, estetik ve konforlu mayo seçeneklerinden biri olarak siz de bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Tam boy tesettür mayo modelleri: Yine mayo seçeneklerinden biri olarak sunulan tam boy tesettürlü modeller de sıklıkla tercih ediliyor. Şık duruşu ve tam boy olması tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor. Bu mayo modellerinin tümünde de yine boydan fermuar detayına yer verilip konforlu bir kullanım hedeflenmiştir. Tüm ürünlerimize; mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası için; sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.

Menü