2021 Plaj Çantaları İzmit

Çoğunlukla denize ve havuza girerken kullanılan  vücudun gerekli bölümlerinin kapatılmasıdır. Tesettür mayo, hanımlarda el, ayak ve yüz bölümleri haricinde tüm vücudun örtmesidir. Tesettür mayonun diğer adına ise haşema denir. Uzun zamandır tesettürlü hanımların sorun yaşadığı davetlerde deniz ve havuz gibi giyim konusunda üretim çok sınırlıydı. Son zamanlarda ise tesettürlü giyime yönelik ürünlerin artmasıyla seçeneklerde  çoğalmaya başladı. Bu artış tesettür mayoyu da beraberinde getirdi ve bu sayede deniz veya havuza rahat  giremeyen kadınlar tesettür mayo sayesinde serinleme ve yüzme olanağı yakalamışlardır. ​​​​​​

Tesettür Mayoda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil planları yapılıyor. Muhafazakâr yaşamı benimseyen veya çeşitli nedenler ile kapalı giyinmeyi tercih eden kadınların, rahatlıkla tatil yapıp, doyasıya deniz ve havuz keyfi yapabilmeleri için tesettür mayolar önemli bir yer tutuyor. Kadınların tatilde özgürleşmesini sağlayan bu mayoları alırken bir kaç detayı gözden kaçırmamalarında yarar var. En önemli özellikleri, ıslandıktan sonra bile vücut hatlarını göstermemesi olan bu mayoların yüksek ölçüde suyu iten kumaştan yapıldığına emin olmanız gerekir.

Tesettür  mayolar, bu konuda titiz bir çalışma sonucunda üretildiğini defalarca kanıtlamış ve ülkenin en çok talep gören tesettür mayoları arasında yer alır.  Tesettür mayo alırken; çabuk kuruyan, su iten, rahat yüzmeyi sağlayan bir kumaşa sahip olmasına ve modelinin vücudunuza uygun olmasına özen göstermeniz gerekir.

2021 Plaj Çantaları İzmit hakkındaki sorularınıza yanıt veriyoruz.

Tüm ürünlerimize; mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası için; sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.

Menü