2020 Tesettür Kış Modası Nedir?

Soğuyan havalar artık size de gardırobunuzu yenilemeniz gerektiğini mi söylüyor? Öyleyse tesettür giyimde yükselen parçaları keşfetmek için 2020 kış modasına göz atmanın vakti geldi demektir.

Bu kışın rengi kahverengi olacak. Sıcak ve ağır bir renk olan kahverengi, her kış sezonunda olduğu gibi tesettür giyimin 2020 kış modasında da kombinlerdeki yerini koruyacak renklerden biri olacak gibi görünüyor. Her giyim ürününde farklı tonlarının sıklıkla kullanılacağı kahverenginin özellikle tarçın ve bakır modelleri daha ön planda olacak. Dış giyim ürünleri başta olmak üzere ceket, kaban, tunik, triko, tesettür elbise gibi parçalarda da yer alacak kahverengi ile siz de 2020 kış modasını sıcacık bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Kış aylarının en sevilen kumaşları arasında bulunan kadife; etekten elbiseye, gömlekten kazağa kadar pek çok giyim ürününde soğuyan havalarla birlikte 2020 kış modasında da yükselen seçeneklerden biri. Bileklere kadar uzanan düğmeli ve çan tasarımlı modelleri ile pilili çeşitlerinin kombinlerde bolca yer alacağı tahmin edilen kadife etekler; en popüler parçalar olarak sayılabilir.

2020 kış modasına baktığımızda tesettür elbiselerde kolların volanlı modelleri göze çarpıyor. Genellikle bedeni dar kesimli şekilde tasarlanan, kollarındaki hareketlilikle salaş bir görünüm yaratan tesettür elbiseler; kuşaklarla desteklenerek şık ve konforlu bir kullanım yaratıyor. Feminenlik ile rahatlığı bir arada sunmayı başaran bu elbise modelleriyle kışın ister günlük hayatta ister özel günlerde dikkat çekici bir şıklık yakalamak mümkün.

Sezonlardır dış giyimdeki zirveyi kaptırmayan şişme montlar, tesettür giyimin 2020 kış modasına yine damgasını vuracak. Özellikle uzun ve kemerli modellerinin revaçta olduğu şişme mont modelleri hem feminen hem de sportif kombinleri tamamlayabilen yapılarıyla tüm kış boyunca giyilebilecek parçalar olarak diğerlerine fark atacak gibi görünüyor. 

Tüm ürünlerimize; mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası için; sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.

Menü