2020 eşarp renkleri nelerdir?

Tesettürlü bayanların en çok önem verdikleri konulardan bir tanesi eşarp seçimidir. Düzgün durmasından ziyade kıyafete uygun olması o an için daha mühimdir. Tesettürlü bir bayanın tercih etmesi gereken pek çok parça vardır. Nasıl ki açık bayanların kıyafetlerinin tarzına uygun saç modelleri varsa, tesettürlü bayanlar için şal ve eşarp konusu önemlidir. İlk olarak şalın ya da eşarbın önünün güzel durması gerekiyor. İpek eşarplar maliyetli olduğu için tercih eden kadar elbette ki etmeyen de var. Son yıllarda ipek eşarp kullanmak istemeyen ancak eşarbının güzelliğine önem veren kadınlar için tafta eşarplar üretilmeye başlandı. Eşarp tesettürlü kadınların vazgeçilmez parçasıdır. Herkesin ten rengine yakışacak olan renkler bellidir. Bu amaçla eşarbı satın almadan evvel rengi ve modelinin teninize uygun olmasına özen gösteriniz. Kaliteden daha çok dikkat edilmesi gereken husus kullanım kolaylığıdır. Kırışmaması ve kaymaması da oldukça önemlidir. Özellikle yaz ayları kapalı bayanlar için çekilmez olmaktadır. Bu sebeple tercih edilecek kumaş da önem arz etmektedir.

Eşarp seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer husus ise eşarbın kullanım yeri olacaktır. Örneğin bir düğüne giderken abiye üzerine kullanılacak olan bir eşarp ile günlük kullanılacak eşarbın modeli ve kalitesi aynı olmayacaktır. Bu sebeple giyim tarzınıza göre eşarplar ya da şallar tercih etmeniz gerekmektedir. 2020 yılının eşarp modasının zincirli desende olacağı söyleniyor.

2020 yılında siyah ve ortası boş, kenarları ise zincir desenli eşarplar tercih edilmektedir. Genelde siyah olmakla birlikte bu eşarpların pek çok rengi mevcuttur. Giyeceğiniz kıyafete uygun olan eşarbı seçmeniz gerekiyor. Koyu renkler genelde özel davetlerde kullanılabilir. Aynı zamanda yılan derisi ve leopar detaylı eşarpların da revaçta olduğu biliniyor.

Tüm ürünlerimize; mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz. Daha fazlası için; sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.
Menü